
200,00 kr.
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 10.000 fl.
Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.
Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står i 10 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til nu til gæringstanken hvor den alkoholiske færdiggøres og efterfølgende den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på såvel små som store fade i 18-20 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 6-8 måneder før den frigives.
Ada Nadas Valeirano fremstår karminrød og flot i glasset, de tørre tanniner spiller fint sammen med den fyldige smag af røde frugter, som toppes med balsamiske note trælagringen.
| Title | Antal | Pris |
|---|---|---|
| Chart discount | 1 - 5 | 0% 200,00 kr. |
| min 6 stk | 6 + | 15% 170,00 kr. |