
315,00 kr.
Druer: 100% Nebbiolo
Produktion: 4.000 fl.
Høst: Typisk i starten af oktober, og druerne høstes i hånden.
Macerationen foregår i rustfrieståltanke, hvor mosten står i 10 dage, hvorefter druerne presses. Vinen flyttes til nu til gæringstanken hvor den alkoholiske færdiggøres og efterfølgende den malolaktiske gæring sættes igang. Slutteligt lagers vinen på store fade i 18-20 måneder, hvorefter vinen ufilteret tappes på flaske, og lagres yderligere 6-8 måneder før den frigives.
Ada Nadas Rombone Elisa fremstår flot karminrød og elegant i glasset, de tørre og afrundede tanniner spiller flot sammen med den fyldige smag af friske røde frugter – samlet set en smags- og duftoplevelse som er værd at gå efter.
| Title | Antal | Pris |
|---|---|---|
| Chart discount | 1 - 5 | 0% 315,00 kr. |
| min 6 stk | 6 + | 15% 267,75 kr. |