Vermouth di Torino Rosso

245,00 kr.

Druer: 100% Freisa

Høst: Håndhøsten fra midten af september til primo oktober.

Den færdigproducerede Ca’Barun Freisa-vin er ”basen”, der  videreforarbejdes til Vermouth. I den proces bliver ca. 14 % sukker, og en symfoni af naturlige ekstrakter af urter og krydderier, samt alkohol tilsat,  så Vermouth’en når ca. 18 % alkohol

Vermouth er historisk en ingrediens i det italienske køkken, f.eks. i den klassiske bouillon og i desserter. Vermouth kan nydes til en god chokolade. En aldrig banal, men altid speciel ledsager er en god Piemonte-gianduiotto-chokolade, der bringer os tilbage med sød nostalgi til det gamle og majestætiske Torino.

Vermouth er i disse år stigende populær til at blande i drinks, herunder Negroni, Negroni Sbagliatto, Manhattan og Americano – se mere her: Ca’Barun Vermouth di Torino info.

Skal serveres moderat afkølet til 12-18˚C

Antal Pris
1 - 5 245,00 kr.
6 + 208,25 kr.